Veelgestelde vragen

vraag & antwoord

Wij werken niet met een prijs per les maar met een lidkaart voor 1 jaar. Deze bedraagt €35 en is met een verzekering inbegrepen. Er zijn geen andere bijkomende kosten.

Wij werken op een beloningsgerichte manier. Dus is het belangrijk dat je wat voedsel om te belonen meebrengt en een speeltje om te apporteren.

Vanaf dat je de pup in huis hebt kan je langskomen. Zorg er wel voor dat hij de nodige inentingen heeft gehad. Lees ook eens onze tips op de website.

Nee, jullie kunnen op ieder moment starten met de training. Momenteel werken wij door de coronamaatregelen tijdelijk met een reserveringssysteem. Hierdoor is inschrijven voor een training verplicht en zijn de plaatsen beperkt. Telkens op zondag rond 20 uur zetten wij het reservatiesysteem beschikbaar voor het komende weekend. Klik hier om te reserveren.

Als je wil deelnemen aan gehoorzaamheid wedstrijden kan je bij Yvan meer informatie verkrijgen. Hij zal dan de nodige stappen uitleggen.

Ja, dat kan zeker met ieder ras.

Nee, ook andere herdershonden zijn welkom.

Gezien het grote succes en de weinig andere clubs in de streek zijn de lessen schapendrijven voorlopig volzet. Voor meer informatie kan je altijd bij de lesgevers terecht.

Natuurlijk, iedereen is welkom om schapen en honden in actie te zien.

Scroll Up