Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen. We hebben deze ingedeeld in 4 onderdelen.

Algemeen

vragen over de hondenschool

Gehoorzaamheid

vragen over gehoorzaamheid

Agility

vragen over agility

Schapendrijven

vragen over schapendrijven

Mochten er nog vragen zijn die hier niet vermeld staan kan je ons natuurlijk nog altijd contacteren. Dit kan via de knop onderaan deze pagina.

Algemeen

In onze hondenschool zijn alle rassen welkom.

Wij werken niet met een prijs per les maar met een lidkaart voor het ganse jaar. De kostprijs bedraagt €45 en is met een verzekering inbegrepen. Er zijn geen andere bijkomende kosten.

 

In onze hondenschool kan je starten van zodra de pup 8 à 10 weken is met de puppytraining. Zorg er wel voor dat hij de nodige inentingen heeft gehad. Lees ook eens onze tips op de website.

 

Nee! Jullie kunnen op ieder moment starten met de proeflessen.

Iedereen kan volledig vrijblijvend 3 gratis proeflessen volgen voor jullie lid worden. De gratis proeflessen voor puppy's tot en met 5 maanden start op zondag stipt om 8u45. Voor honden vanaf 6 maanden starten de proeflessen om stipt 10u. Na de 3 gratis proeflessen gelden dan de normale trainingsuren.

Agility

Ja! Dat kan zeker met ieder ras.

Gehoorzaamheid

Wij werken op een beloningsgerichte manier. Dus is het belangrijk dat je wat voedsel meebrengt om te belonen. En een speeltje om te apporteren.

Als je wil deelnemen aan wedstrijden gehoorzaamheid kan je bij Yvan meer informatie verkrijgen. Hij zal dan de nodige stappen uitleggen.

Schapendrijven

Nee, ook andere herdershonden zijn welkom.

Gezien het grote succes en de weinig andere clubs in de streek zijn de lessen schapendrijven volzet. Voor meer informatie kan je altijd bij de lesgevers terecht.

Natuurlijk! Iedereen is welkom om schapen en honden in actie te zien.

© 1984 – 2024 Hondenschool De Gezellige Blaffers Zwevezele
Huisfotograaf © Youri De Ruyck
Privacy- & cookiebeleid

© 1984 – 2024
De Gezellige Blaffers Zwevezele
Huisfotograaf © Youri De Ruyck
Privacy- & cookiebeleid